INSID  >  compazz

STICHTING INSID WORDT: COMPAZZ

Duurzaamheid en circulaire economie hebben in de afgelopen tien jaar een grote vlucht genomen. Met de stichting INSID heeft Prins Carlos en zijn team hebben die periode van dichtbij ervaren hoe het bedrijfsleven, overheden en het maatschappelijk middenveld elkaar meer en meer (moeten) vinden in deze uitdagende tijd van transitie naar een gezondere economie en maatschappij.

Met de nieuwe stichting Compazz wordt nog meer focus gelegd op het versneld kiezen voor  die concrete circulaire en duurzame oplossingen waar in Nederland en daarbuiten zo hard aan wordt gewerkt.

prins carlos

Duurzaamheid is vooruitzien, het is uitdagend, het is innovatief

Prins Carlos de Bourbon de Parme, directeur van Compazz:

"Duurzaamheid is niet links, het is ook niet rechts. Het is niet eens politiek. Het is je kinderen kunnen uitleggen dat je aan hun toekomst denkt. Het is oplossingen vinden en werken aan iets waar je trots op kunt zijn. Het is ambacht, het is denken, het is vooruitzien, het is uitdagend, het is innovatief. En het is gezond verstand."

Nieuws

Compazz naar Fort 't Hemeltje

Compazz houdt kantoor op Fort 't Hemeltje bij Houten. Prins Carlos is zelf de initiator geweest van het plan voor de herbestemming van dit prachtige historisch monument. Sinds 2016 is het een unieke … lees meer »

Vrienden

DE NIEUWE WEBSITE VAN COMPAZZ IS IN DE MAAK!